The beginning of Japanese wine began about 140 years ago in Kofu and the number of national wineries increases year after year.
The region that produces most Japanese wines is YAMANASHI The wines that use Japanese grapes like Koshu and
Muscat · Bailey A are being evaluated abroad and we have also won prizes in international competitions.
Japanese wine was also offered at the Ise Shima Summit, and the level of recognition in the world is increasing more and more.
今、世界からも高く評価されている
『Japanese craft spirits』
日本ワインをはじめ、日本酒・焼酎など
一切の妥協を許さずに造り出される逸品は
日本各地に存在します。
シーランズではその一軒一軒の蔵・ワイナリーに足を運び
味や香りを丁寧に吟味
自信を持ってオススメできるものだけを買い付けています。
手間や時間を惜しむことなく
そして妥協を許す事なく
選びに選んだ多彩な「和酒」をご堪能ください。
事業内容 | ワイン、日本酒、焼酎の輸出業務 |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
会社概要 |
|